Over ons

Don't be shy. Get in touch or follow me on social media.

Veiligheid

Aan de veiligheid van de passagiers worden bij ons geen concessies gedaan! Onze chauffeurs zijn hoog gekwalificeerd en beschikken over gemiddeld meer dan 20 jaar rijervaring. Zij hebben door de jaren heen een rijke ervaring opgebouwd en hebben uitstekende contactuele eigenschappen, waarvan de passagier ten allen tijde optimaal kan profiteren. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij hebben altijd aandacht voor speciale wensen van de mensen, zodat wij zorg kunnen dragen voor een ontspannen en comfortabele sfeer bij al onze reizen.

 

Breed inzetbaar

Onze passagiers zijn zeer divers, wij verlenen onze diensten aan oa. schoolvervoer, bedrijfsexcursies, familie-uitjes, en verzorgen georganiseerde reizen naar zowel binnen- als buitenland. De klant kan bij ons terecht voor een enkele touringcar, maar wij zijn ook in staat om hele grote groepen mensen te vervoeren. In het laatste geval kunnen wij zo nodig gebruik maken van ons netwerk van vaste partners.

Van Touringcar Amor, naar ISSY Travel

Dit jaar hebben wij het tienjarige bestaan van ons bedrijf mogen vieren. Bij deze gelegenheid is jongste telg van de familie officieel mede-eigenaar geworden van het bedrijf.  Om deze gebeurtenis te memoreren en om het kenmerk van ons bedrijf beter te benadrukken is besloten de naam “AMOR” te vervangen door “ISSY TRAVEL”. Dit doet de “ flexibiliteit en het gemak (=easy)”  waarmee wij onze klanten van dienst zijn beter tot zijn recht komen, en het is tegelijkertijd ook het koosnaampje van de veelbelovende jongste telg van het bedrijf!

In eerste instantie zullen wij nog beide logo’s van het bedrijf voeren, maar dit zal geleidelijk aan veranderen in het laatst genoemde logo.

Onze bestemmingen

WhatsApp Newsletter

Regelmatig houden wij iedereen op de hoogte van ons reis aabod. Dit doen wij op onze facebook pagina, maar ook via WhatsApp. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden via WhatsApp? Geef ons dan uw mobiele telefoonnummer door.

* door het opgeven van uw telefoonnummer gaat u akkoord dat wij uw nummer gebruiken enkel voor het versturen van de mailing.